Het

Bureau voor Business Development Services

Welkom

NIEUWS: 

AIVD bezorgt over toename cyberaanvallen in Nederland.

 

10kr Consult is een professioneel adviesbureau dat bedrijven adviseert en ondersteunt op het gebied van (Inter)-nationale business Development.   

Wij staan voor maatwerk, kwaliteit en een persoonlijke benadering. Door jarenlange ervaring in kleine, middelgrote en grote organisaties zijn wij breed inzetbaar. Door ruime kennis in diverse bedrijfstakken beschikken wij over een breed netwerk van professionals. Bij voltooiing van de opdracht is er altijd kennisoverdracht. Wij staan voor een blijvend resultaat.

 

Bussines Development

Wij bieden support aan Internationale productiebedrijven uit voornamelijk Azië zoals China, India en Taiwan, die distributiekanalen zoeken in West-Europa. Wij richten ons exclusief  op de industriële verpakkingsindustrie, zoals IBC's, metalen/plastic verpakkingen voor liquids en solids. (nieuw en gereconditioneerd) cans, tinplate, emmers en flexibele verpakkingen. 

  

Management advies

Hoe introduceert u een nieuw product op de markt? 


Veel goede ideeën worden ook uitgevoerd, maar een nieuw product op de markt introduceren, levert niet zelden problemen op. Veel ondernemers weten niet goed hoe ze een nieuw product succesvol op de markt moeten lanceren. Sales & Marketing is dan ook totaal iets anders dan techniek. Voor een goede start, kunnen wij u de juiste ondersteuning bieden.   


10kr Consult verleent tevens ondersteuning bij het inrichten en verbeteren van processen. 
Het doel is het verhoging van rendement. Dit kunnen we bereiken door bv. uw werkprocessen te vereenvoudigen. Ons uitgangspunt is om uw medewerkers hier zoveel mogelijk in te betrekken.
In het optimalisatieproces zal hun ervaring en kennis ten volle worden benut. Ons aandachtspunt ligt hierbij voor een groot deel bij de commerciële processen. We verliezen echter de diverse andere deelprocessen niet uit het oog. Het doel is een optimaal resultaat voor uw onderneming.

Het maken van een gedegen planning kan u veel geld besparen.
E


 


  

 


Neem gerust contact op voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

(: +31 (0) 6 1270 2277 of +31 (0) 6 3046 2850 I F: +31 (0) 84 836 4299 I :: www.10kr.nl I

E: info@10kr.nl I

 

 

 

 

 

 

 

 

KvK 08197267 | BTW-NL  2131863101B01Reknr RABObank  13.77.95.076 | IBAN NL85RABO0137795076 |BIC  RABONL2Utact